Indoor jeu de boules

Jeu de boule, vroeger alleen in Frankrijk gespeeld door de plaatselijke bevolking, lekker in de schaduw op het dorpsplein. Toeristen waagden zich regelmatig aan een spelletje Petanque, de Provençaalse variant van Jeu de Boule. Dat is tegenwoordig wel anders... bijna elk dorp heeft inmiddels een of meerdere jeu de boule banen waar, voornamelijk senioren, actief deze sport beoefenen.

Vier indoor-banen
Taste & Go heeft vier indoor jeu de boule banen waar wekelijks diverse verenigingen gebruik van maken. Hier kunt u het hele jaar terecht om kennis te maken met deze gezellige sport. Met uw familie, vrienden of met uw vereniging. Organiseer een leuk toernooi in combinatie met andere activiteiten die Taste & Go te bieden heeft. In dezelfde ruimte op de eerste verdieping staat een biljart, een tafeltennistafel en er hangen twee dartborden. Deze ruimte is per lift ook bereikbaar voor minder valide mensen.

Neem contact met ons op voor meer informatie of om te reserveren. Stuur een mail of bel (0478) 85 49 88, we denken graag met u mee!

 

Wandel of fiets door Nationaal park Maasduinen en laat u verrassen door de natuur.