Wandelen en fietsen

Taste & Go ligt aan de rand van Nationaal Park De Maasduinen: 4500 hectare prachtige landschappen met veel bijzondere planten en dieren. Diverse routes laten u kennismaken met de duinen van de Maas, ook wel paraboolduinen genoemd door hun hoefiijzervorm. U wandelt of fiets door paarse heidevelden die heerlijk ruiken als de hei in bloei staat en langs de Maas.

Wandelroute
De omgeving is fantastisch op te voet te ontdekken. Een prachtige, afwisselende route van ongeveer 12 kilometer vindt u hier.

Fietsroutes
Maak kennis met de vakmensen die onze lekkernijen produceren die u kunt proeven bij Taste & Go. Pak de fiets voor een prachtige tocht langs deze bedrijven. Tuinders en boeren laten graag en met trots zien waar ze dagelijks mee bezig zijn.

Er zijn diverse routes verkrijgbaar bij Taste & Go die u langs alle bedrijven leiden die hun producten o.a. leveren aan Taste & Go. Informeer voor u vertrekt naar de bedrijven die de deuren voor u openen zodat u kunt rondkijken of zelfs kunt deelnemen aan een workshop. Zelf kruiden plukken voor in uw thee of probeer zelf eens asperges te steken.

Hieronder treft u enkele routes aan die u zelf kunt downloaden:

T&G_RONDJE GEZOND_25,5 km.pdf
T&G_RONDJE WATER_27 km.pdf

T&G_RONDJE WATER_34,5 km.pdf

Er zijn bij Taste & Go nog diverse andere fiets- en wandelroutes beschikbaar zodat u de omgeving goed leert kennen! Vraag onze medewerkers, zij helpen u graag.

Fietsverhuur
Heeft u zelf geen fiets? Geen probleem, Taste & Go verhuurt fietsen voor groot en klein, zowel dames- en herenfietsen. Maar ook mountainbikes van het professionele merk TREK. Lekker opfrissen en douchen na een flinke fietstocht is ook mogelijk bij Taste & Go. Bekijk hier alvast de Prijslijst fietsverhuur_2017.pdf

Bezorgen
We bezorgen en halen de fietsen zelfs op uw vakantie-adres als u dat wenst. Informeer naar de mogelijkheden: stuur een mail of bel ons even, telefoon (0478) 85 49 88.

Wandel of fiets door Nationaal Park Maasduinen en laat u verrassen door de natuur.