Bed & Breakfast

Wilt u meerdere dagen de regio proeven of Nationaal Park De Maasduinen ontdekken? Dan hoort overnachten ook tot de mogelijkheden! Taste & Go biedt overnachtingsmogelijkheden in elke prijsklasse: of u met z'n tweeën bent, met het hele gezin of zelfs met een grote groep. Twee luxe vakantieboerderijen, een B&B en groepsaccommodaties op loopafstand. Op fietsafstand een luxe hotel aan de Maas en sfeervolle minicampings aan de rand de Maasduinen.

Hieronder vindt u een Bed & Breakfast, op loopafstand van Taste & Go. Neem contact met ons op dan informeren wij u graag. U kunt natuurlijk ook rechtstreeks reserveren en informatie opvragen.

 

Bed & Breakfast

Bij Doortje B&B Wellerlooi

Bij Doortje is geschikt voor twee tot vier personen. Het vakantie-appartement heeft een eigen toegang, eigen douche, apart toilet, een ingericht keukentje en gemeubileerde huiskamer met  slaapbank. De bedden zijn voor u opgemaakt bij aankomst en ook bad- en keukenlinnen is voor u beschikbaar. Verder is het appartement ingericht met een televisie, Senseo koffieautomaat, waterkoker en heeft u de beschikking over WiFi. Fietsen kunnen binnen gestald worden en er is mogelijkheid tot opladen van een accu.

Bij Doortje B&B kunt u ook met uw paard terecht. Er is ruimte voor vier paarden in de stal, hooi en water is uiteraard aanwezig voor uw paard.

Klik hier voor meer informatie en/of te reserveren.

Wij boeken graag een geschikte locatie om te overnachten die aan uw wensen voldoet!