Groepsaccommodaties

Wilt u meerdere dagen de regio proeven of Nationaal Park De Maasduinen ontdekken? Dan hoort overnachten ook tot de mogelijkheden! Taste & Go biedt overnachtingsmogelijkheden in elke prijsklasse: of u met z'n tweeën bent, met het hele gezin of zelfs met een grote groep. Twee luxe vakantieboerderijen, een B&B en groepsaccommodaties op loopafstand. Op fietsafstand een luxe hotel aan de Maas en sfeervolle minicampings aan de rand de Maasduinen.

Hieronder vindt u enkele groepsaccommodaties, op loop- en fietsafstand van Taste & Go. Neem contact met ons op dan informeren wij u graag over een geschikte locatie die aan uw wensen voldoet. Eventueel in combinatie met een passend arrangement. U kunt natuurlijk ook rechtstreeks reserveren en informatie opvragen bij de diverse groepsaccommodaties.

 

Groepsaccommodaties

Vakantieboerderij voor 8 personen

Aan de rand van natuurpark de Maasduinen ligt vakantieboerderij Zanderhoeve, op loopafstand van Taste & Go. In de buurt van Thermaalbad Arcen, uitstekend geschikt om u te laten verwennen met wellness, maar ook om te wandelen, fietsen of om te genieten van de toeristische trekpleisters zoals de Kasteeltuinen of Toverland.

Klik hier voor meer informatie en/of te reserveren.

 

Vakantieboerderij voor 12 personen

Aan de rand van natuurpark de Maasduinen ligt vakantieboerderij De Looische Hoeve, op loopafstand van Taste & Go. Perfecte basis van waaruit u de Maasduinen kunt ontdekken. Te voet, per fiets of zelfs te paard, ook uw paard is van harte welkom!

Klik hier voor meer informatie en/of te reserveren.

 

Recreatie Maasland tot 120 personen

Op loopafstand van Taste & Go ligt Recreatie Maasland. Een groepsaccommodatie, geschikt tot 120 personen, bestaande uit 7 slaapzalen voorzien van stapelbedden, een recreatiezaal, open keuken, eetzaal, een toiletgebouw met 4 toiletten, 2 douches en wasbak met 3 kranen. Verder een speelweide, speeltuin, kampvuurplaats en een bosrijke omgeving

Klik hier voor meer informatie en/of te reserveren.

 

Wij boeken graag een geschikte locatie om te overnachten die aan uw wensen voldoet!