Hotels

Wilt u meerdere dagen de regio proeven of Nationaal Park De Maasduinen ontdekken? Dan hoort overnachten ook tot de mogelijkheden! Taste & Go biedt overnachtingsmogelijkheden in elke prijsklasse: of u met z'n tweeën bent, met het hele gezin of zelfs met een grote groep. Twee luxe vakantieboerderijen, een B&B en groepsaccommodaties op loopafstand. Op fietsafstand een luxe hotel aan de Maas en sfeervolle minicampings aan de rand de Maasduinen.

Hieronder vindt u een hotel, op fietsafstand van Taste & Go. Neem contact met ons op dan informeren wij u graag. U kunt natuurlijk ook rechtstreeks reserveren en informatie opvragen.

 

Hotel

Hostellerie de Hamert

Bijna zeventig jaar culinaire traditie op hoog niveau. Maar ook nog jong en een voortdurend oog voor innovatie. Dat is Hostellerie De Hamert. Wat in de rijke geschiedenis van De Hamert is gebleven, is de eeuwige rust van de voorbijglijdende Maas en van de natuur in de Maasduinen, het prachtige natuurgebied waar binnen De Hamert is gelegen. Vier generaties en een veelvoud aan gastronomische trends zijn gekomen en gegaan. Dineren en logeren in De Hamert is ook anno nu optimaal genieten van Limbourgondische gastvrijheid, met in elk jaargetijde streekgebonden specialiteiten: van de vermaarde asperges in het voorjaar tot de mooiste wildgerechten van de jachtbuit uit de Maasduinen in het najaar.

Klik hier voor meer informatie en/of te reserveren.

Wij boeken graag een geschikte locatie om te overnachten die aan uw wensen voldoet!