Kamperen

Wilt u meerdere dagen de regio proeven of Nationaal Park De Maasduinen ontdekken? Dan hoort overnachten ook tot de mogelijkheden! Taste & Go biedt overnachtingsmogelijkheden in elke prijsklasse: of u met z'n tweeën bent, met het hele gezin of zelfs met een grote groep.

Hieronder vindt u enkele kampeeradressen, op fietsafstand van Taste & Go. Neem contact met ons op dan informeren wij u graag over een geschikte locatie die aan uw wensen voldoet. Eventueel in combinatie met een passend arrangement. U kunt natuurlijk ook rechtstreeks reserveren en informatie opvragen bij de diverse kampeeradressen.

 

Mini-camping / kamperen bij de boer

Camping Heidehof

heidehof_02.jpg  heidehof_01.jpg  heidehof_03.jpg

Minicamping Heide-Hof biedt de ideale locatie voor een prachtige vakantie in de Limburgse Maasduinen! Kamperen bij de boer; het leukste wat er is voor jong én oud! Met uw tent of caravan of eventueel in onze verhuur de luxe blokhut?

Klik hier voor meer informatie en/of te reserveren.

 

Mini-camping Hoeve de Maasduinen

hoeve de maasduinen 03.jpg  hoeve de maasduinen 02.jpg  hoeve de maasduinen 01.jpg

Op een rustige plek in de bossen gelegen, ligt in het dorpje Wellerlooi te Noord-Limburg onze Minicamping Hoeve de Maasduinen. Laat uw vakantie bij ons een bron van rust, stiltegebieden en een uitzicht over het natuurgebied de Maasduinen zijn.

Klik hier voor meer informatie en/of te reserveren.

Als u uw tent of caravan opent staat u oog in oog met enkele koeien!