Eten en drinken

In Maasduinen wonen en werken mensen die van goed eten en drinken houden. Dat zal wel met onze Bourgondische inslag te maken hebben. We houden ervan om zelf lekker te eten en te drinken, maar ook om er anderen van te laten genieten. In Maasduinen zijn daarom tal van grote en kleine bedrijven waar heerlijke, gezonde producten vandaan komen. Van theekruiden tot tomaatjes. Van asperges tot ambachtelijk gebrouwen bier. Eerlijk en met liefde gemaakt. Geproduceerd op fietsafstand van Taste & Go. Die producten willen we u graag laten proeven. U kunt heerlijk bij ons komen eten, een picknickmand meenemen of uw boodschappen voor thuis op komen halen.

Neem hier alvast een kijkje in de menukaart:

 

Geen fiets? Geen probleem! Taste & Go verhuurt fietsen voor groot en klein. Voor een dagtrip, maar ook voor meerdere dagen zodat de regio goed kunt ontdekken. 

Achter elk product zit een verhaal. Maak kennis met de vakmensen die deze lekkernijen produceren. Dat kan op deze website, maar waarom pakt u niet de fiets voor een prachtige tocht langs de bedrijven? Ze laten graag en met trots zien waar ze dagelijks mee bezig zijn. En neem dan meteen iets lekkers voor thuis mee. Verser kunt u het niet krijgen!

We halen onze producten rechtstreeks bij de boeren en tuinders. Zo weten we dat we kwaliteit bieden en dat de producenten een eerlijke prijs voor hun producten krijgen. Limburg wil de meest duurzame en innovatieve landbouw van Nederland ontwikkelen. Wij in Maasduinen zijn daar alvast mee begonnen.

Ontdek en proef al spelend de regio met het hele gezin.