Lunch

Begin uw dag met een heerlijk ontbijtje. Twee vers afgebakken broodjes met kaas, ham of jam en een gekookt eitje.  Een lekker kopje koffie of thee en een glas jus d'orange maken uw ontbijt compleet. Heeft u niet zo'n grote trek, dan hebben we ook een minder uitgebreide variant voor u.

In Maasduinen zijn tal van grote en kleine bedrijven waar heerlijke, gezonde producten vandaan komen. Van kruiden sla tot tomaatjes. Eerlijk en met liefde gemaakt. Geproduceerd op fietsafstand van Taste & Go.  U kunt heerlijk bij ons komen eten, wij serveren u deze producten graag.  

Achter elk product zit een verhaal. Maak kennis met de vakmensen die deze lekkernijen produceren. Dat kan op deze website, maar waarom pakt u niet de fiets voor een prachtige tocht langs de bedrijven? Ze laten graag en met trots zien waar ze dagelijks mee bezig zijn. En neem dan meteen iets lekkers voor thuis mee. Verser kunt u het niet krijgen!

We halen onze producten rechtstreeks bij de boeren en tuinders. Zo weten we dat we kwaliteit bieden en dat de producenten een eerlijke prijs voor hun producten krijgen. Limburg wil de meest duurzame en innovatieve landbouw van Nederland ontwikkelen. Wij in de Maasduinen zijn daar alvast mee begonnen.

Twee vers afgebakken broodjes met kaas, ham of jam en een gekookt eitje.